Las & Montagetechniek

Technische Support

Welding Shop

diensten

ASW Den Helder is uw specialist op het gebied van las- en montagetechniek. Wij beheersen alle verschillende gangbare technieken, die bij deze werkzaamheden komen kijken. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor ‘moer aan elkaar’-techniek, geschoten montage en lijmverbindingen. Voor welke opdracht u ons inschakelt; ASW Den Helder is uw betrouwbare partner voor kwaliteit en volle tevredenheid.

ASW Den Helder werkt samen met verschillende, toonaangevende leveranciers van staal, materiaal en gereedschappen. Dankzij de goede relatie met Staalhandel Den Helder worden wij dag en nacht bevoorraad, de professionele apparatuur van Air Liquide, Oerlikon en Hilti waarmee wij werken maakt dat elke klus volledig naar wens wordt opgeleverd.

Doordat de werkplaats van ASW Den Helder is ingericht met alle benodigde apparatuur, kunt u de technische ondersteuning en begeleiding van een opdracht - groot of klein - met een gerust hart uit handen geven. Werkzaamheden die wij onder meer uitvoeren zijn het plaatsen van consoles, het aanleggen van kabelstrips en -banen in boven- en onderwaterschepen, het leveren van diverse fundaties, scheepsbouwkundige reparaties aan pontons en het monteren van panelen en stuurinrichtingen. Tevens verlenen wij assistentie in productielijnen en zijn wij gecertificeerd om in afgesloten ruimtes met veilige spanning te werken.

Niet alleen de wens van bedrijven staat centraal bij ASW Den Helder, ook particulieren kunnen met specifieke, kleinschalige ad-hoc-opdrachten aankloppen. In onze werkplaats kunnen wij met behulp van professionele apparatuur, waaronder een CNC-plasmasnijder, alle ideeën of benodigdheden omzetten in het gewenste eindresultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
“The best steel doesn't always shine the brightest.” 

― Willem Woort, The Blade Itself

© Allround Service Woort  |  All rights reserved