Las & Montagetechniek

Technische Support

Welding Shop

Over Asw den helder

ASW Den Helder - specialist in las- en montagetechniek en technisch support - is al jarenlang een bekende naam in Den Helder en omstreken. Eigenaar Willem Woort en zijn ervaren team hebben een uitstekende naam opgebouwd en zijn dan ook trotse partner van diverse grote bedrijven in de maritieme sector, offshore en utiliteitsbouw.

Wij zijn een klein, flexibel bedrijf met een passie voor service. Uw vraag is onze uitdaging en ASW toont tijdens elke opdracht van begin tot eind haar betrokkenheid: van de allereerste voorbereiding en begeleiding tot uitvoering is ASW Den Helder uw betrouwbare, professionele partner. En natuurlijk staan wij ook na het afronden van een klus voor u klaar.

ASW Den Helder vaart binnen de maritieme sector met u mee voor al uw las- en montagewerkzaamheden, maar ook voor de on- en offshore-industrie ligt u met ons bedrijf volledig op koers. Uw vraag wordt inventief, snel en flexibel opgepakt. Wanneer u met ASW Den Helder in zee gaat treft u een betrouwbare, volledig gecertificeerde partner, die niet alleen volgens alle geldende voorschriften werkt, maar ook milieuverantwoordelijk denkt en opereert.

Ons bedrijf is jong, dynamisch en heeft oog voor de wensen van de klant. Daarnaast zijn wij sociaal betrokken en zetten wij ons graag in voor het maatschappelijke belang. In welke vorm dan ook.

ASW Den Helder kenmerkt zich door:
- Flexibiliteit binnen en buiten de standaard werktijden
- Kwaliteit door gebruik van de juiste machines en gereedschappen
- Slagvaardigheid door fabricage op locatie en pre-fabricage in de eigen werkplaats
- Vakwerk door inzicht en ervaring van vele jaren
- Snelheid door het ad hoc in actie komen in dringende situaties
- Veiligheid door het gebruik van professionele gereedschappen, gereedschapbeheersysteem en gekeurde machines
- Service door uitstekende en uitgebreide after sales

ASW Den Helder, uw betrouwbare partner in las- en montagetechniek en technisch support.

Diensten 

ASW Den Helder is gespecialiseerd in alle vormen van las- en montagetechniek. Van ‘moer aan elkaar’ en geschoten montage tot lijmtechnieken en -verbindingen of volledige technische ondersteuning bij projecten; op ons kunt u bouwen.

Welding Shop

Lascentrum Noord-Holland-Noord is officieel dealer van Air Liquide. In de ‘welding shop’, die eveneens gevestigd is aan de het Nieuwe Werk 102
1781AK DEN HELDER, kunnen particulieren en bedrijven terecht voor alle lasapparatuur en -benodigdheden van deze toonaangevende en innovatieve merken.

Producten

Kwaliteit is een specialiteit. ASW Den Helder streeft bij elke klus naar het perfecte eindresultaat. Wat de werkzaamheden ook zijn, goed gereedschap is het belangrijkste ingrediënt. Wij werken dan ook alleen met de beste apparatuur van toonaangevende merken als Air Liquide en Oerlikon.
“The best steel doesn't always shine the brightest.” 

― Willem Woort, The Blade Itself

© Allround Service Woort  |  All rights reserved